Schedule

Charles
Hamilton
Langdale
Lucas
Rupert
Saturday, September 9, 2017

7:45 AM - 8:30 PM

Registration

9:30 AM - 10:00 AM

Welcome & Keynote - (30 mins)

11:00 AM - 11:20 AM

Break (20 mins)

12:20 PM - 12:25 PM

Break and switch to lunch time sessions (5 mins)

12:55 PM - 1:00 PM

Switch sponsor sessions (5 mins)

1:30 PM - 1:35 PM

Break and switch from lunch sessions (5 mins)

2:35 PM - 2:50 PM

Break (15 mins)

3:50 PM - 4:00 PM

Break (10 mins)

5:00 PM - 5:30 PM

Sponsor Prize Draw followed by SharePint (post event drinks!)

Developed by:

Developed by: Aptillon, Inc

Designed by:

Designed by: BrightStarr

Hosted by:

Hosted by: US Cloud

Mobile App by:

Mobile by: Canviz Consulting Mobile by: Aptillon, Inc